077-3071970
0
  Categorieën
Daniels Taprenovatie

Stoer, ambachtelijk vakwerk en werkplezier zijn enkele kernwoorden bij Daniels Traprenovatie. Een bedrijf dat uw trap op maat renoveert; van betonnen trappen en houten trappen tot en met open trappen, eigenlijk kunnen we alles bekleden.

Met deze woorden in ons achterhoofd hebben we samen met Jeroen en Ronald Daniels een uitbreinding van de kantoorfunctie verwezenlijkt in hun huidige showroom. In deze grote ruimte wordt de showroomfunctie behouden en doormiddel van een “ruimte in ruimte” 4 werkplekken extra gerealiseerd. Om de privacy op de werkplekken te behouden en een behaaglijk gevoel te creëren, hebben we gebruik gemaakt van een houten skelet, opbergkasten en akoestische schermen. Deze bieden tevens extra bergruimte en zorgen voor een beter akoestisch gevoel in de ruimte. Om het gezond werken te stimuleren hebben ze bewust gekozen voor zit/sta bureaus.

Om het gehele kantoor op te frisse hebben ze de nieuwe kleuren en hangplanten doorgezet in kantoorruimtes en vergaderruimte.

Het meubilair komt van onze leveranciers Palmberg, Zuiver en FP collection. De karpetten van Leenders Colors at Home en de beplanting van Groenrijk Maasbree.