077-3071970
0
  Categorieën
Interieurontwerp particulier

Je eigen huis is je thuis. Daar waar je eigen identiteit terug te vinden is in kleur, materiaal, meubilair en accessoires. Waar je je vertrouwd voelt en waar herinneringen terug te vinden zijn. Niets is zo persoonlijk als een advies voor uw interieur. Voor iedereen is dit verschillend en soms is het een ontdekkingsreis om je eigen identiteit te vinden en creëren in je eigen huis. Graag zouden wij samen met u deze reis maken en voor u het ultieme thuis vinden.

Dit kan al eenvoudig door eens samen met onze interieurarchitecte (aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten BNI) op locatie te brainstormen over uw wensen en eisen. Luisteren naar uw verhaal is ontzettend belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen. Soms kun je door middel van een kleine creatieve aanpassing in opstelling, kleur en/of materiaal een wereld van verschil maken.

Ook kunnen wij u adviseren en begeleiden met een verbouwing, koop van een nieuw(bouw) huis of verkoop van uw huidige huis. Samen kijken we ter plaatse of via een plattegrond wat uw ‘dagelijkse routine’ en wensen zijn, zodat we van deze verandering in leefomgeving ook uw thuis kunnen maken.

Wilt u een stap verder gaan in het interieuradvies dan kunnen we voor u een compleet interieurplan maken. Denk hier aan een nieuwe opstelling, meubilair, kleur, verlichting of materiaal plan. Dit vertalen wij voor u in een begrijpende plattegrond, moodboard en/of 3d schets.

Dankzij onze korte lijnen met enkele eigentijdse en moderne meubelmerken kunnen wij voordelig en snel, ook, voor de particuliere markt meubilair verzorgen.

In veel gevallen is je werk een tweede thuis. Met ons uitgebreid assortiment kantoormeubilair kunnen we van uw thuiskantoor of werkkamer een aangenaam, ergonomisch verantwoord en plezierige plek maken. Zodat u met plezier aan het werk gaat en het beste in u naar boven haalt.

Onze interieurarchitect, Joyce Bouten, is in 2008 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht. Hier heeft ze de opleiding Architectonische vormgeving genoten.  Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt bij diverse architecten- en ontwerpbureaus, heeft Joyce in 2017 de mogelijkheid gekregen om te gaan werken bij de Heldense Kantoor Installaties.