077-3071970
0
  Categorieën
Interieurontwerp zakelijk

Wij hebben ons expertisegebied uitgebreid…….Naast advies, levering en montage van kantoormeubilair en kantoorartikelen geven wij nu ook advies in totale projectinrichting. Het uitzoeken van geschikt meubilair, passende kleuren/materialen en duurzame interieurbekleding is een tijdrovende zaak. Waarom zou u deze keuzes niet overlaten aan een professional?

Renovatie, restyling of (her)huisvesting van uw bedrijf, wij vertalen uw wensen en eisen naar een creatief, aangenaam en ergonomisch verantwoord interieur. Zodat uw werknemers met plezier naar het werk gaan en zich veiling en comfortabel voelen tijdens hun werk. Want gezond en gemotiveerd personeel vergroot uw succes.

Nog altijd staat bij ons advies op maat centraal. Door goed te luisteren naar uw verhaal inventariseren wij uw wensen en behoeften en bezoeken wij de locatie of bekijken we het plan aan de hand van een plattegrond. Onze interieurarchitect (aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten BNI) gaat hiermee aan de slag en zal aan de hand van overzichtelijke plattegronden, moodboards en/of 3d schetsen het ontwerp visueel maken.

Het inrichtingsvoorstel kunnen we zo uitgebreid maken als u wilt. Van meubilair, kleur, materiaal, verlichting, raambekleding, signing en/of accessoires, samen met u gaan we op zoek naar de identiteit van uw bedrijf. Of het nu gaat om individuele- of groepswerkplekken, vergaderruimte, loungeplek, ontvangstruimte, wachtruimte en pantry/kantine, we gaan graag elke uitdaging aan.

Geleid door de omvang van uw project en wensen kunnen wij u een passend voorstel maken. Graag gaan we aan de slag om een creatief, verrassend en passend concept voor u te maken!

Onze interieurarchitect, Joyce Bouten, is in 2008 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht. Hier heeft ze de opleiding Architectonische vormgeving genoten.  Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt bij diverse architecten- en ontwerpbureaus, heeft Joyce in 2017 de mogelijkheid gekregen om te gaan werken bij de Heldense Kantoor Installaties.