077-3071970
0
  Categorieën
Nieuws

                                                                                      *

 

Dit jaar bestaan wij 40 jaar. Op 11 en 12 oktober vieren wij ons jubileum met een tweetal open dagen. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel. Beide dagen, tussen 14.00 en 20.00uur, hebben wij doorlopend interessante demo's.

                                                                               

                                                                                          *

Wij zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Peel en Maas 2018.

                                                                            

Voor de 9de keer op rij organiseert Kiwanis Club Peel en Maas de Ondernemersprijs Peel en Maas 2018. Deze prijs is bedoelt om ondernemers in gemeente Peel en Maas in de breedste zin van het woord in the picture te zetten en daarbij de ondernemers veel handvaten aanreiken om zichzelf te presenteren. Dankzij de steun van de ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors is het elk jaar een groot succes.

Alle genomineerde ondernemers krijgen de mogelijkheid op zichzelf te presenteren doormiddel van Limburgse televisie en radio, Social Media, een jurybezoek en de verkiezingsavond. Op deze avond krijgen alle vijf de genomineerden kort te tijd om zichzelf te presenteren op het podium voor het aanwezige publiek. Op grond van deze presentaties kunnen de aanwezigen een stem uitbrengen op een van de genomineerden. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de Rabo Publieksprijs. Deze publieksprijs staat dus los van de Ondernemersprijs die door de jury wordt bepaald.

De opbrengst van de verkiezingsavond gaat naar Stichting Leergeld Peel en Maas. Het doel van de Stichting Leergeld Peel en Maas is om alle kinderen te helpen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten die te maken hebben met school, sport, cultuur of vrije tijd. Ook kan de stichting hulp bieden bij het aanschaffen van bijvoorbeeld een fiets of een computer.  Voor meer informatie kijk op: www.leergeld.nl/peelenmaas/

Wij wensen de mede-genomineerden veel succes!

- BPG Wijnen Bouwmaterialen Maasbree
- People’s Farm Maasbree
- Litjens Metaalbewerking BV Panningen
- Meeuwis schoenen – mode - sport B.V. Meijel